Nieuwbouwaanbod

Wil je straks wonen in een van de woningen in De Schoone Ley? Op deze pagina lees je welke woningen in verkoop zijn en kom je meer te weten over de eengezinswoningen die in voorbereiding zijn.

Binnenkort in verkoop: Haagsche Hof

In deelgebied Haagsche Hof worden 48 appartementen en 68 eengezinswoningen gerealiseerd. Er zijn 40 verkocht aan een belegger, deze worden straks verhuurd in de vrije sector huur. Op de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich commerciële ruimten. Met de overige 28 koop eengezinswoningen gaan we naar verwachting in het voorjaar van 2020 in verkoop. De eengezinswoningen beschikken over ruime tuinen. In het hof van de eengezinswoningen is ruimte voor een eigen afgesloten parkeerplek. De koopsommen starten vanaf circa €309.000,- v.o.n. 

Dit deelgebied gaat binnenkort in verkoop. Wil je als eerste de uitnodiging voor de start verkoop ontvangen? Meld je dan nu alvast aan als belangstellende.

Meld je hier aan

In verkoop: De Primeur

Een nieuw deelplan met appartementen en penthouses in De Schoone Ley staat op het punt zijn debuut te maken. De Primeur is een statig appartementengebouw in het deelgebied Haagsche Kwartier. Doordat de appartementen en penthouses in verschillende groottes worden aangeboden, is De Primeur een fijne woonplek voor iedereen. Nog enkele appartementen zijn nog beschikbaar. Bezoek de projectwebsite van De Primeur en kom alles te weten over de nieuwe woningen in De Schoone Ley.

Projectwebsite bekijken

Volg hier live de bouw

De bouw van de Primeur is gestart. Via onderstaande live webcam bekijk je elk moment van de dag de voortgang van de bouw!

In voorbereiding: Haagsche Tuin

In deelgebied Haagsche Tuin worden ca. 50 eengezinswoningen gerealiseerd, welke allen beschikken over een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Ook deze woningen beschikken over een ruime tuin.

Dit deelgebied is nog in ontwikkeling. Blijf op de hoogte blijven? Meld je dan nu alvast aan als belangstellende.

Meld je hier aan

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.