De Schoone Ley

In het gebied rondom het HagaZiekenhuis worden straks zo’n 610 woningen en appartementen, circa 3000 m2 commerciële ruimte, een grote overdekte stallingsgarage en een prachtige daktuin van maar liefst 7000 m2 gerealiseerd. Dit is dan ook echt een omgeving waar je als starter, groot of klein gezin, oud of jong heerlijk met en naast elkaar kunt wonen.

Heerlijke plek om te wonen

Een plek waar de ruimtelijke vitaliteit overal voelbaar is en daardoor de keuze voor de stad zo aansprekend maakt. Altijd wat te ondernemen, altijd iets te zien. Natuurlijk is er ruimte om je even te distantiëren van al die drukte. Je maakt een wandeling door het park, gaat naar je volkstuin of pakt de fiets naar het strand. Want waar de stad roept, lonkt iets verderop de natuur… Kortom, De Schoone Ley wordt een heerlijke plek om te wonen!

Of je nu op zoek bent naar meer ruimte voor het hele gezin of juist behoefte hebt aan een fraai appartement met veel luxe en comfort. In De Schoone Ley vind je de woning die bij je past, zowel te huur als te koop.

Deelgebieden

De nieuwe Haagse woonwijk De Schoone Ley strekt zich straks uit langs de Escamplaan en de Leyweg. In totaal komen er ongeveer 610 woningen, die in vier deelgebieden worden gebouwd. Elk deelgebied heeft straks zijn eigen typering. Van eengezinswoning tot appartement, koop en huur. Je vindt het allemaal in De Schoone Ley. Bekijk hieronder meer informatie over de deelgebieden. 

Deelgebied Haagsche Park

Dit deelgebied bestaat uit 41 eengezinswoningen gerealiseerde woningen. De ligging direct aan het Florence Nightingale Park en het verder ruim aanwezige groen zorgen voor een bijzondere en aangename ligging. De woningen beschikken over een ruime tuin en zijn verder compleet opgeleverd voor wat betreft badkamer, toilet en keuken. Het Heijmans SlimWonen concept is bij deze woningen standaard uitgevoerd. Qua architectuur is er gekozen voor een traditioneel ontwerp met gebruik van fraaie materialen. Door de toepassing van langs- en dwarskappen, maar ook erkers, Franse balkons en de keuze voor een dakkapel en uitbouw ontstaat er een bijzonder aansprekend beeld. Daarnaast beschikken deze woningen over een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.
Meer foto’s

Deelgebied Haagsche Kwartier

Deelgebied Haagsche Kwartier omvat zo’n 416 appartementen en vormt hiermee de eyecatcher van De Schoone Ley. Daarbij springt het ‘punt’-gebouw met 91 appartementen bijzonder in het oog. In de lengte van de Escamplaan komen daarnaast twee geschakelde gebouwen met twee keer 34 appartementen. Aan de Leyweg komen twee gebouwen met 127 en 82 appartementen.

Aan de zijde van het HagaZiekenhuis komt een complex met in totaal 48 appartementen. Op de begane grond vind je de commerciële ruimten (winkel/kantoor/atelier/ praktijk). Parkeren kan makkelijk en snel in de garage onder het groene binnenterrein. Het ‘punt’-gebouw wat onderdeel is van De Primeur is nu in verkoop. Wil je hier straks wonen? Bekijk op de website van de Primeur welke woningen nog beschikbaar zijn.

Meer informatie

Deelgebied Haagsche hof

In deelgebied Haagsche Hof worden 48 appartementen en 68 eengezinswoningen gerealiseerd. Op de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich commerciële ruimten. De eengezinswoningen beschikken over ruime tuinen. In het hof van de eengezinswoningen is ruimte voor een eigen afgesloten parkeerplek.

Deelgebied Haagsche Tuin

In deelgebied Haagsche Tuin worden ca. 50 eengezinswoningen gerealiseerd, welke allen beschikken over een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Ook deze woningen beschikken over een ruime tuin.

Planning

Woensdag 30 mei 2018 is de verkoop van De Primeur, oftewel het ‘punt’-gebouw, gestart. De planning voor de overige deelgebieden is nog niet geheel bekend en informeren wij je over enkele maanden graag nader over. Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook.

November 2016
Start verkoop Haagsche Park
Mei 2018
Start verkoop op 30 mei 2018 van De Primeur
Begin 2020
Start verkoop deelgebied Haagsche Hof
Voorjaar 2020 
 Start verkoop deelgebied Haagsche Tuin

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.