Deelplan Haagsche Tuin

Pre-sale

De laatste 52 woningen van gebiedsontwikkeling de Schoone Ley gaan in pre-sale. Bij dit deelproject, genaamd ´De Haagsche Tuin´ is het vanaf nu mogelijk een woning te reserveren. Net als in de eerdere deelplannen worden de woningen opgeleverd inclusief luxe badkamer en keuken met Siemens apparatuur. Ook beschikken ze over een ruime tuin en een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein.

Om daadwerkelijk in verkoop te kunnen met deze prachtige woningen moet er een hoop gebeuren. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen om alle contractstukken definitief te maken, zodat we je straks met de start van de verkoop alle definitieve documenten kunnen overhandigen.

Vanwege de grote animo in de vorige fases willen we je alvast de kans bieden om op basis van de voorlopige stukken een woning te reserveren. Hoe dit werkt en hoe je in aanmerking komt voor een reservering lees je in de verkoopprocedure.

Hoe werkt het?

Stap 1

Bekijk de verkoopprocedure

In de verkoopprocedure lees je hoe je hoe je in aanmerking komt voor een reservering. Vragen? Neem dan contact op met de makelaars.

lees verkoopprocedure

Stap 2

Bekijk de documentatie

Alle voorlopige documentatie is hieronder digitaal beschikbaar. Bekijk de kavelkaart om de bouwnummers met elkaar te vergelijken. 

bekijk kavelkaart

Stap 3

Woning reserveren

Wil je je favoriete bouwnummer reserveren? Neem dan contact op met één van de makelaars. Zij helpen je verder met de reserveringsovereenkomst. 

reserveer woning

Vragen?

Het verkoopteam zit elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 uur voor je klaar om al je vragen te te beantwoorden.

Frisia Makelaars

☎️ – 070 342 01 01
📧 – info@frisiamakelaars.nl

Of stel je vraag via Facebook chat

Chatten

De makelaars

☎️ – 079 323 88 38
📧 – info@demakelaars.nu

Of stel je vraag via Facebook chat

Chatten