Binnenkort in verkoop!

Op zoek naar een eengezinswoning in Den Haag? In de nieuwe woonbuurt De Schoone Ley start binnenkort de verkoop van 28 stoere eengezinswoningen in deelgebied Haagsche Hof. Wie houdt van het stadse leven, zit helemaal goed in De Schoone Ley. Je hebt er alle voorzieningen om de hoek. Van lokale toko tot café en van diverse (basis)scholen tot winkelcentrum Leyweg.

  • Diverse hoek- en stadswoningen met ruime tuin en eigen parkeerplaats
  • Op fietsafstand van de binnenstad, het Zuiderpark en de kust
  • Koopsommen vanaf circa € 309.000,-  v.o.n.
  • Start verkoop voorjaar 2020 

Wil je als eerste weten wanneer de verkoop van start gaat? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Deelgebied Haagsche Hof

In deelgebied Haagsche Hof worden 48 appartementen en 68 eengezinswoningen gerealiseerd. Op de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich commerciële ruimten. Van de eengezinswoningen zijn er 40 verkocht aan een belegger, deze zullen straks worden verhuurd in de vrije huur sector. Met de overige 28 koop eengezinswoningen gaan we naar verwachting in het voorjaar van 2020 in verkoop. Wil je als eerste informatie over de start verkoop ontvangen? Meld je dan direct aan voor de nieuwsbrief!

Wonen in De Schoone Ley

In het gebied rondom het HagaZiekenhuis worden straks zo’n 610 woningen en appartementen, circa 3000 m² commerciële ruimte, een grote overdekte stallingsgarage en een prachtige daktuin van maar liefst 7000 m² gerealiseerd. Dit is dan ook echt een omgeving waar je als starter, groot of klein gezin, oud of jong heerlijk met en naast elkaar kunt wonen. Inmiddels wonen de eerste bewoners met veel plezier in deelgebied Haagsche Park en is de bouw van de appartementen van De Primeur in volle gang. 

Lees verder

Heerlijk wonen

In deelgebied Haagsche Park wonen de eerste bewoners van De Schoone Ley al met veel plezier. Tussen het groen en vlakbij de binnenstad van Den Haag heeft Heijmans de 41 grondgebonden woningen ontwikkeld en gebouwd. Benieuwd hoe mooi je kan wonen in De Schoone Ley? Bekijk dan zeker even de foto’s van het Haagsche Park. 

Foto’s bekijken

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.