Binnenkort in verkoop!

Op zoek naar een eengezinswoning in Den Haag? In de nieuwe woonbuurt De Schoone Ley start binnenkort de verkoop van 28 prachtige eengezinswoningen in deelgebied Haagsche Hof. Wie houdt van het stadse leven, zit helemaal goed in De Schoone Ley. Je hebt er alle voorzieningen om de hoek. Van lokale toko tot café en van diverse (basis)scholen tot winkelcentrum Leyweg.

  • Diverse rijwoningen met tuin en eigen parkeerplaats
  • Koopsommen vanaf circa € 300.000,-  v.o.n.
  • Start verkoop februari 2020 

Aanmelden nieuwsbrief

Deelgebied Haagsche Hof

In deelgebied Haagsche Hof worden 48 appartementen en 68 eengezinswoningen gerealiseerd. 40 daarvan zijn verkocht aan een belegger, deze worden straks verhuurd in de vrije sector huur. Met de overige 28 koop eengezinswoningen gaan we naar verwachting in februari 2020 nog in verkoop. Wil je als eerste de informatie over de start verkoop ontvangen? Meld je dan direct aan voor de nieuwsbrief! Op de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich commerciële ruimten. De eengezinswoningen beschikken over ruime tuinen. In het hof van de eengezinswoningen is ruimte voor een eigen afgesloten parkeerplek.

Wonen in De Schoone Ley

In het gebied rondom het HagaZiekenhuis worden straks zo’n 610 woningen en appartementen, circa 3000 m² commerciële ruimte, een grote overdekte stallingsgarage en een prachtige daktuin van maar liefst 7000 m² gerealiseerd. Dit is dan ook echt een omgeving waar je als starter, groot of klein gezin, oud of jong heerlijk met en naast elkaar kunt wonen. Inmiddels wonen de eerste bewoners met veel plezier in deelgebied Haagsche Park en is de bouw van de appartementen De Primeur in volle gang. 

Lees verder

Zo mooi worden de woningen

In deelgebied Haagsche Park wonen de eerste bewoners van De Schoone Ley al met veel plezier. Tussen het groen en vlakbij de binnenstad van Den Haag heeft Heijmans de 41 grondgebonden woningen ontwikkeld en gebouwd. De woningen in Haagsche park geven je een goed beeld hoe mooi je kan wonen in De Schoone Ley. Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan de foto’s op de website. 
Foto’s bekijken

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.